Nak Belajar Buat Minisite Sendiri?

Nak belajar buat Minisite sendiri?


Guna medium percuma (Blogspot), tak payah nak keluar duit beli domain & hosting.

 


Kelebihan:



X tak perlu upah orang lain buatkan Minisite kita (buat sendiri)..



X tak payah nak mahir buat grafik..



Yang bestnya, hanya perlu copy paste dan ikut step-by-step yang telah ditetapkan)!



Berminat? KLIK link dibawah


BUAT MINISITE SENDIRI

Cara Menjual Guna Akaun Fesbuk Peribadi

Cara Menjual Guna Akaun Fesbuk Peribadi. 

Semakin ramai yang ingin cuba berniaga di fesbuk tapi akhirnya hampa..tak ada siapa yang mahu beli..jika anda juga sedang hadapi masalah yang sama..anda perlu lihat tawaran ini

Adakah anda...

Business Owner
Dropship 
Affiliate
Unit Trust Agent 
Insurance Agent
Property Agent 
Baru nak mula bisnes di fesbuk 

Jika jawapan anda YA..Inilah Teknik ini sangat sesuai buat anda, 

Ditujukan kepada Siapa Sahaja Yang Mahu Tingkatkan Jualan
& Keuntungan Bisnes Melalui Teknik PERCUMA Pemasaran Fesbuuk

DOWNLOAD SEKARANG, sebelum ianya ditutup

KLIK DISINI


Cara Menjual Guna Akaun Fesbuk Peribadi.

RM505 seminggu? Download report percuma ini!

AKHIRNYA TERBONGKAR! 


Bagaimana XXX boleh dapat RM505 dalam
1 minggu secara senyap dan santai!




















Ini bukan rahsia lagi sebab
segala teknik dan rahsia akan
dibongkarkan disini :

>> http://lynk.my/Oahp

Teknik SEDUT Trafik Facebook Tanpa Kos

Teknik tarik trafik facebook tanpa kos
Teknik SEDUT Trafik Facebook Tanpa Kos | Kita semua tahu ramai orang gunakan fesbuk setiap saat, setiap minit, setiap jam dan setiap hari. 

Fesbuk adalah media sosial paling ramai pengguna. Alangkah bestnya jika kita dapat tarik ramai pengguna fesbuk ini ke laman web jualan, squeeze page atau landing page kita. Pengguna fesbuk ini yang kita panggil sebagai trafik. 

Anda baru nak mula bisnes di fesbuk?

Ramai pakar-pakar internet marketing yang mengajar kita untuk membuat jualan mesti guna FB Ads. Sedangkan FB Ads kita memerlukan kita keluar modal. Sebagai orang yang baru nak berniaga di fesbuk, sudah tentu kita menghadapi masalah mencari modal untuk iklan di FB Ads.

Seorang rakan saya Tuan Boon Lee sudi berkongsi ebook PERCUMA teknik SEDUT trafik Facebook Tanpa Kos.

Ya..Betul..Tanpa kos

Jom download dan baca ebook Percuma Teknik SEDUT Trafik Facebook Tanpa Kos




3 Teknik Cari Prospek Di Facebook

Anda buat bisnes networking? 

Masih belum jumpa prospek yang berminat sertai anda?

Jangan stress sangat...

Rakan saya kongsikan Ebook PERCUMA 3 Teknik Cari Prospek Di Facebook KHAS buat anda

Klik gambar dibawah untuk DOWNLOAD




Panduan Cara Update Status Facebook Untuk Menjual

Anda buat bisnes online di facebook?

Selalu update status tapi tak ada jualan?

Tak tahu nak buat ayat untuk menjual di facebook?

Izinkan saya bantu anda untuk memulakan bisnes online di facebook

Langkah untuk Download Panduan Percuma yang disediakan oleh Tuan Faisal Abdullah 

Langkah 1 : KLIK DISINI 

Anda akan dapat melihat paparan seperti dibawah ini. Pergi ke bawah ayat "Lihat Jadual & Lokasi Formula MB2000".  

Cara Update status facebook untuk menjual

Langkah 2 : Masukkan nama panggilan dan email anda untuk download panduan PERCUMA 

Cara nak Update status facebook untuk menjual


Semoga bermanfaat buat semua


Abdul Halim Ismail

Panduan Cara Nak Guna Autoresponder Emelmatik

Saya harap anda yang sampai disini dah tahu apa itu Autoresponder dan kegunaannya.

Kepada yang masih tak tahu,..izinkan saya kongsi sikit ye

Autoresponder adalah perisian yang digunakan untuk simpan database. 

Database ni merujuk kepada alamat emel, no telefon, alamat rumah dan lain-lain

Kegunaan Autoresponder adalah untuk simpan emel, buat follow up 
dan juga untuk hantar emel dalam kuantiti yang banyak,,

Istimewanya guna Autoresponder ini..kita boleh sebut nama orang tu

Kan seronok kalau anda terima emel yang ada sebut nama anda..

Nak simpan database perlu ada tempatnya..

Ha..nilah admin nak kongsi hari ni..

Anda boleh simpan di Emelmatik


Panduan guna autoresponder emelmatik

Emelmatik ni keluaran rakyat Malaysia..

Anda boleh gunakan Emelmatik ni PERCUMA selama setahun 

Boleh hantar 1000 emel sebulan..banyak tak?

Boleh simpan 500 emel..

Sesuai kepada orang baru..sebab PERCUMA jer..no risk

Panduan Guna Autoresponder Emelmatik juga anda akan diberikan

Anda boleh daftar disini : EMELMATIK

Kalau ada soalan..boleh bertanya kepada support
 

Download Ebook Percuma Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger