Panduan Video SEO - Teknik Pemasaran PERCUMA Tanpa Kos

Panduan Video SEO - Teknik Pemasaran PERCUMA Tanpa Kos

PanduanVideoSEO - Teknik Pemasaran PERCUMA Tanpa Kos
Selalunya..bila kita nak mencari sesuatu info di internet kita akan taip di google, yahoo atau bing..
.
cth saya cari tentang "kerja sambilan"
.
Selepas tekan enter akan keluar senarai link yang berkaitan "kerja sambilan"
.
Bayangkan jika salah satu link di page pertama itu adalah blog atau website anda
.
Anda akan mendapat trafik PERCUMA tanpa perlu keluar apa-apa kos pun
.
Ada yang berminat nak tau teknik ni?
.
Ok, sila klik & daftar di Link web ini sekarang 
.
> http://bit.ly/teknikvideoseo

Trima kasih
Abdul Halim Ismail

Teknik SEDUT Trafik Facebook Tanpa Kos

Teknik tarik trafik facebook tanpa kos
Teknik SEDUT Trafik Facebook Tanpa Kos | Kita semua tahu ramai orang gunakan fesbuk setiap saat, setiap minit, setiap jam dan setiap hari. 

Fesbuk adalah media sosial paling ramai pengguna. Alangkah bestnya jika kita dapat tarik ramai pengguna fesbuk ini ke laman web jualan, squeeze page atau landing page kita. Pengguna fesbuk ini yang kita panggil sebagai trafik. 

Anda baru nak mula bisnes di fesbuk?

Ramai pakar-pakar internet marketing yang mengajar kita untuk membuat jualan mesti guna FB Ads. Sedangkan FB Ads kita memerlukan kita keluar modal. Sebagai orang yang baru nak berniaga di fesbuk, sudah tentu kita menghadapi masalah mencari modal untuk iklan di FB Ads.

Seorang rakan saya Tuan Boon Lee sudi berkongsi ebook PERCUMA teknik SEDUT trafik Facebook Tanpa Kos.

Ya..Betul..Tanpa kos

Jom download dan baca ebook Percuma Teknik SEDUT Trafik Facebook Tanpa Kos




3 Teknik Cari Prospek Di Facebook

Anda buat bisnes networking? 

Masih belum jumpa prospek yang berminat sertai anda?

Jangan stress sangat...

Rakan saya kongsikan Ebook PERCUMA 3 Teknik Cari Prospek Di Facebook KHAS buat anda

Klik gambar dibawah untuk DOWNLOAD




Panduan Cara Update Status Facebook Untuk Menjual

Anda buat bisnes online di facebook?

Selalu update status tapi tak ada jualan?

Tak tahu nak buat ayat untuk menjual di facebook?

Izinkan saya bantu anda untuk memulakan bisnes online di facebook

Langkah untuk Download Panduan Percuma yang disediakan oleh Tuan Faisal Abdullah 

Langkah 1 : KLIK DISINI 

Anda akan dapat melihat paparan seperti dibawah ini. Pergi ke bawah ayat "Lihat Jadual & Lokasi Formula MB2000".  

Cara Update status facebook untuk menjual

Langkah 2 : Masukkan nama panggilan dan email anda untuk download panduan PERCUMA 

Cara nak Update status facebook untuk menjual


Semoga bermanfaat buat semua


Abdul Halim Ismail

Panduan Cara Nak Guna Autoresponder Emelmatik

Saya harap anda yang sampai disini dah tahu apa itu Autoresponder dan kegunaannya.

Kepada yang masih tak tahu,..izinkan saya kongsi sikit ye

Autoresponder adalah perisian yang digunakan untuk simpan database. 

Database ni merujuk kepada alamat emel, no telefon, alamat rumah dan lain-lain

Kegunaan Autoresponder adalah untuk simpan emel, buat follow up 
dan juga untuk hantar emel dalam kuantiti yang banyak,,

Istimewanya guna Autoresponder ini..kita boleh sebut nama orang tu

Kan seronok kalau anda terima emel yang ada sebut nama anda..

Nak simpan database perlu ada tempatnya..

Ha..nilah admin nak kongsi hari ni..

Anda boleh simpan di Emelmatik


Panduan guna autoresponder emelmatik

Emelmatik ni keluaran rakyat Malaysia..

Anda boleh gunakan Emelmatik ni PERCUMA selama setahun 

Boleh hantar 1000 emel sebulan..banyak tak?

Boleh simpan 500 emel..

Sesuai kepada orang baru..sebab PERCUMA jer..no risk

Panduan Guna Autoresponder Emelmatik juga anda akan diberikan

Anda boleh daftar disini : EMELMATIK

Kalau ada soalan..boleh bertanya kepada support

Contoh Contoh Soalan Peperiksaan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41

Assalammualaikum dan Salam sejahtera,
peperiksaan online ptd gred M41


Adakah anda salah seorang calon yang akan menghadiri Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 1 November 2014 ini ?

Sedang mencari Contoh Soalan Peperiksaan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41? 

Apa soalan yang selalu ditanya? Susah sangat ke soalan tu?

Kepada yang berminat...saya ingin jemput muat turun review copy Contoh contoh Soalan Peperiksaan Exam Online Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41... 

Anda boleh juga dapat TIPS tentang exam Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 di emel anda. Cuma perlu berikan maklumat anda dalam borang dibawah


Sila masukkan NAMA dan EMEL AKTIF anda disini



Nama Anda

Email Utama




(nota: jgn guna Yahoo mail!)


Terima kasih kerana sudi muat turun.Diharapkan review ini sedikit sebanyak dapat membantu anda menduduki Exam Peperiksaan Online Pegawai Tadbir DiplomatikGred M41 ini 
exam peperiksaan online ptd gred M41




Penafian: Ini bukanlah soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya cuma bahan rujukan atau alat bantu khusus buat calon peperiksaan.    

7 Teknik Viral di Facebook | FBViralism

Salam Jumaat, 

Hari ni saya nak kongsi satu lagi ebook PERCUMA iaitu 7 Teknik Viral di Facebook

Dah banyak cerita yang diviralkan di Facebook. 

Masih ingat cerita 

Oppa Gangnam Style?

KIKI CDM25? 

Bini Mat yo dan pak guard

Ini semua cerita sensasi..

Kali ni saya nak kongsikan video tentang pemasaran viral

Jom Layan Video ini 




Sebenarnya ramai lagi yang tak tau tentang 
pemasaran viral walaupun sebenarnya dalam 
tak sengaja kita pernah lakukan pemasaran jenis ini.

======================================

Sebagai contoh kisah kedai nasik kukus Pak Abu..
suatu hari ismahalim pergi makan kedai Pak Abu dengan 
sorang member. Pastu anda dah makan nasik 
kukus tu, anda nangis sebab terlampau sedap..;)

Ala-ala macam tagline KFC 'Finger Licking Good'..
dalam bahasa Melayunya..Sedap hingga menjilat 
jari haaa...:P

Bila anda balik ke rumah, anda cerita kat 
adik-beradik tentang kesedapan nasik 
kukus Pak Abu ni..kat parent pun anda pergi 
cite jugak. So, di sini terjadilah pemasaran 
viral secara tak langsung.

Kemudian, family ismahalim tadi pergi cuba try 
nasik kukus Pak Abu ni sebab anda cakap nasik 
dia sedap. Biasalah, family sendiri rekemen kan..
mestilah nak try jugak.. Akhirnya, adik beradik & 
parent anda pun 'jatuh cinta' dengan nasik kukus 
Pak Abu ni..

Kemudian,masing-masing pergi cite kat kawan-kawan 
sekolah, universiti, pejabat tentang kesedapan 
nasik kukus Pak Abu tu. 

So,makin ramailah pelanggan kedai Pak Abu.

Cuba anda bayangkan jika kawan anda yang pergi 
makan sekali ngan anda tadi cite kat family dia 
jugak dan cuba anda bayangkan jugak ada 10 orang 
yang sama jenis macam ismahalim. 

Apa yang anda nampak?

Jawapan dia berganda-gandalah prospek Pak Abu ni..
Free-free je dia dapat promosi kan?

Jadi, anda nampak kan macam mana pemasaran viral 
ini berlaku..dan sebenarnya jika ia berlaku 
melalui online, ia sangat-sangat terbaik kesannya 
terutama bila wujudnya Facebook!

=========================================

Saya galakkan anda banyakkan ilmu tentang pemasaran 
viral ini sebab saya taknak anda ketinggalan. 
Dah ramai yang gunakan cara pemasaran ini..
Kenapa? Sebab ia sangat efektif dan menjimatkan kos.

=========================================

Semoga ia bermanfaat...jadikan sebagai panduan yer..:)


DOWNLOAD EBOOK INI SEKARANG


FBViralism

 

Download Ebook Percuma Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger