Khas Buat Pekerja Makan Gaji, Student, Suri Rumah, Penganggur

Khas buat mereka yang bekerja makan gaji, student, suri rumah atau penganggur yang memerlukan pendapatan lebih, tetapi pada masa yang sama :

Tak tahu cara termudah untuk jana pendapatan tambahan!

Takde duit / tak nak keluarkan modal untuk bisnes!

Terlalu sibuk dengan pelbagai urusan, tapi pada masa yang sama masih berharap dapat cari pendapatan tambahan! 


POTENSI INCOME!!!




Panduan Mudahnya Berniaga Online 

Mungkin anda agak sibuk sekarang, anda boleh juga baca di emel bila free nanti

Daftarkan maklumat anda di bawah :

NAMA PANGGILAN

EMEL YANG SAH



Pendaftaran adalah percuma & selamat!

10 Tips Untuk Berjaya


Semua orang di dunia ini nak berjaya 

Tetapi saya juga tahu bukan senang untuk berjaya!

Untuk berjaya, kita bukan sahaja perlu rajin 

tetapi juga perlu ada keyakinan dan ilmu.

Jika ditanya....Ada tak "short cut" untuk berjaya? 


Jawapan semestinya TIDAK ADA... 

Tetapi dengan 10 tips SULIT ini anda boleh 
berjaya dengan lebih cepat daripada orang lain!

Anda sangat bertuah hari ini kerana saudara Afiq Ikhwan bermurah hati untuk berkongsi ebook PERCUMA "10 tips Untuk Berjaya


Ebook ini adalah diberikan secara percuma, 
tetapi saya tak pasti berapa lama beliau nak buka 
peluang untuk beri secara percuma ni.

Anda boleh download disini : http://bit.ly/1tbLeRE


p.s. Ia adalah RM39 tetapi diberikan percuma saja. Jom download sekarang!


Contoh Contoh Soalan Peperiksaan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41

Assalammualaikum dan Salam sejahtera,
peperiksaan online ptd gred M41


Adakah anda salah seorang calon yang akan menghadiri Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 1 November 2014 ini ?

Sedang mencari Contoh Soalan Peperiksaan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41? 

Apa soalan yang selalu ditanya? Susah sangat ke soalan tu?

Kepada yang berminat...saya ingin jemput muat turun review copy Contoh contoh Soalan Peperiksaan Exam Online Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41... 

Anda boleh juga dapat TIPS tentang exam Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 di emel anda. Cuma perlu berikan maklumat anda dalam borang dibawah


Sila masukkan NAMA dan EMEL AKTIF anda disini



Nama Anda

Email Utama




(nota: jgn guna Yahoo mail!)


Terima kasih kerana sudi muat turun.Diharapkan review ini sedikit sebanyak dapat membantu anda menduduki Exam Peperiksaan Online Pegawai Tadbir DiplomatikGred M41 ini 
exam peperiksaan online ptd gred M41




Penafian: Ini bukanlah soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya cuma bahan rujukan atau alat bantu khusus buat calon peperiksaan.    

Cara Nak Jimat Elektrik 30%

Cara jimat elektrik

Cara Nak Jimat Elektrik 30% | Minyak naik 20 sen! Kerajaan baru je umumkan kenaikan kos bahan api petrol dan disel bermula semalam. Kos hidup kian hari semakin meningkat! Adakah anda juga rasa sedemikian?

Begitulah dengan saya terpaksa membayar hingga ratusan ringgit hanya untuk bil eletrik tiap-tiap
bulan!

Adakah anda telah cuba segala cara kurangkan bil eletrik sehingga tidak pasang air-cond? Tetapi
amount bil masih tinggi!

Sedih kan?

Tetapi, rakan saya Salleh Alsadat akan kongsi satu teknik dimana boleh membantu kita jimat bil
eletrik hingga 30%!!

WoW!

Bayangkan jika bil kita adalah RM300, jimat 30% akan jadi RM90, dan setahun akan jimat RM1080! Wow! banyak tu!

Nak tahu cara jimat bil eletrik?

Jom download ebook percuma ini di


Jangan bimbang, ia tidak mengecas apa-apa bayaran! Setelah anda baca info ini nanti, pasti anda akan
teruja!

Jom download dan maanfaatkan sekarang!

7 Teknik Viral di Facebook | FBViralism

Salam Jumaat, 

Hari ni saya nak kongsi satu lagi ebook PERCUMA iaitu 7 Teknik Viral di Facebook

Dah banyak cerita yang diviralkan di Facebook. 

Masih ingat cerita 

Oppa Gangnam Style?

KIKI CDM25? 

Bini Mat yo dan pak guard

Ini semua cerita sensasi..

Kali ni saya nak kongsikan video tentang pemasaran viral

Jom Layan Video ini 




Sebenarnya ramai lagi yang tak tau tentang 
pemasaran viral walaupun sebenarnya dalam 
tak sengaja kita pernah lakukan pemasaran jenis ini.

======================================

Sebagai contoh kisah kedai nasik kukus Pak Abu..
suatu hari ismahalim pergi makan kedai Pak Abu dengan 
sorang member. Pastu anda dah makan nasik 
kukus tu, anda nangis sebab terlampau sedap..;)

Ala-ala macam tagline KFC 'Finger Licking Good'..
dalam bahasa Melayunya..Sedap hingga menjilat 
jari haaa...:P

Bila anda balik ke rumah, anda cerita kat 
adik-beradik tentang kesedapan nasik 
kukus Pak Abu ni..kat parent pun anda pergi 
cite jugak. So, di sini terjadilah pemasaran 
viral secara tak langsung.

Kemudian, family ismahalim tadi pergi cuba try 
nasik kukus Pak Abu ni sebab anda cakap nasik 
dia sedap. Biasalah, family sendiri rekemen kan..
mestilah nak try jugak.. Akhirnya, adik beradik & 
parent anda pun 'jatuh cinta' dengan nasik kukus 
Pak Abu ni..

Kemudian,masing-masing pergi cite kat kawan-kawan 
sekolah, universiti, pejabat tentang kesedapan 
nasik kukus Pak Abu tu. 

So,makin ramailah pelanggan kedai Pak Abu.

Cuba anda bayangkan jika kawan anda yang pergi 
makan sekali ngan anda tadi cite kat family dia 
jugak dan cuba anda bayangkan jugak ada 10 orang 
yang sama jenis macam ismahalim. 

Apa yang anda nampak?

Jawapan dia berganda-gandalah prospek Pak Abu ni..
Free-free je dia dapat promosi kan?

Jadi, anda nampak kan macam mana pemasaran viral 
ini berlaku..dan sebenarnya jika ia berlaku 
melalui online, ia sangat-sangat terbaik kesannya 
terutama bila wujudnya Facebook!

=========================================

Saya galakkan anda banyakkan ilmu tentang pemasaran 
viral ini sebab saya taknak anda ketinggalan. 
Dah ramai yang gunakan cara pemasaran ini..
Kenapa? Sebab ia sangat efektif dan menjimatkan kos.

=========================================

Semoga ia bermanfaat...jadikan sebagai panduan yer..:)


DOWNLOAD EBOOK INI SEKARANG


FBViralism

Cara Buat Minisite Dengan Wordpress | Minisitelah

Cara Buat Minisite Dengan Wordpress | Dalam perniagaan online minisite amat penting. Dengan minisite kita boleh mengumpul database email dengan menjadikannya landing page,kita boleh menerangkan apakah yang kita niagakan malah kita boleh juga memaparkan branding diri kita.

Ya, Platform wordpress amat sesuai untuk semua laman web jualan.

Kenapa?

1. WP adalah percuma
2. WP adalah sangat fleksibel
3. WP mempunyai pelbagai plugin dan boleh dapat secara percuma
4. WP mudah digunakan
5. tidak perlu software untuk edit kandungan website, cuma login dan edit sahaja
6. dan banyak lagi....

Untuk membuat web jualan yang cantik, rahsianya anda cuma perlu cari dan install theme berkonsepkan minisite / webjualan.

Tetapi malangnya dalam pasaran masih tidak wujudnya theme berkonspekan minisite
sehinggalah....


Minisitelah!com adalah gedung theme minisite dan ia adalah direka khas untuk usahawan internet yang tidak mahu belanja ratusan ringgit untuk membina webjualan mereka.

Berikut adalah revolusi anda menghasikan webjualan anda bersama Minisitelah!com :

1. pilih theme
2. download theme dan install theme di WP
3. create page dan masukan sales letter
4. klik publish dan web jualan anda telah live!

Senangkan?

Kalau rasa berminat dan ingin mencuba-cuba 'bermain' dengan template minisite wordpress ini bolehlah dapatkan disini >>> http://www.minisitelah.com

Sementara masih percuma ni grablah dulu,ye tak :)

Baiklah,ini saja perkongsian saya hari ni tentang Cara Buat Minisite Dengan Wordpress 

Contoh Contoh Soalan Peperiksaan Exam Penguasa Kastam Gred W41

Assalammualaikum dan Salam sejahtera,

exam peperiksaan penguasa kastam gred w41

Adakah anda salah seorang calon yang akan menghadiri Peperiksaan Online Penguasa Kastam Gred W41 6 September 2014 ini ?

Sedang mencari Contoh Soalan Peperiksaan Exam Penguasa Kastam Gred W41? 

Apa soalan yang selalu ditanya? Susah sangat ke soalan tu?


Anda boleh juga dapat TIPS tentang exam penguasa Kastam W41 di emel anda. Cuma perlu berikan maklumat anda dalam borang dibawah

Sila masukkan NAMA dan EMEL AKTIF anda disini





Terima kasih kerana sudi muat turun.Diharapkan review ini sedikit sebanyak dapat membantu anda menduduki Exam Peperiksaan Penguasa Kastam Gred W41 ini 


exam peperiksaan penguasa kastam gred w41



Penafian: Ini bukanlah soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya cuma bahan rujukan atau alat bantu khusus buat calon peperiksaan.    

Tahniah kepada yang dah berjaya. Seterusnya lihat Rahsia Lulus Temuduga kerja Kerajaan

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
 

Download Ebook Percuma Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger