Tak tahu apa itu affiliate? Jom DOWNLOAD! panduan ini‏

panduan affiliate untuk newbie
Pernahkah anda mendengar apa itu
Affiliates?

Affiliate adalah satu program
dimana anda menolong tuan punya
produk mendapat jualan dan setiap
jualan anda akan dibayar dalam
bentuk komisyen.

Masih tak faham? Tak apa.. Untuk
menerangkannya, Cik Khairun Naimah
sudi memberi ebook beliau kepada
testingsecara percuma. Ye..
100% percuma. Sila klik di sini :

http://www.khairunnaimah.com

Biasanya komisyen adalah diantara
50% daripada harga produk, Jika
satu produk adalah RM100, komisyen
anda adalah RM50. Semakin banyak
jualan semakin tinggi komisyen anda.

Kegiatan ini kita namakan "program
affiliate"!

Cik Khairun Naimah akan membongkar
bagaimana kita boleh memasarkan
sesuatu produk sebagai affiliater.
Iaitu buat duit dengan affiliate
semudah A, B, C.

Hasilnya, RM250 sehari bukan satu
masalah yang besar. Yang penting,
anda dapat satu sumber rujukan yang betul..

http://www.khairunnaimah.com
Cik Khairunnaimah akan membantu anda :) Berjumpa lagi.. Sekian Terima kasih

Strategi Tepat Membina List Responsif


Tajuk Ebook : Strategi Tepat Membina List Responsif

Niche : Pemasaran/Email Marketing/Mailing list

Link Download : KLIK DISINI atau Klik Gambar dibawah






#tips khas :

-Create email baru khas untuk download Ebook PERCUMA. Saya syorkan gmail.
-masukkan nama panggilan dan gmail baru anda
-download ebook anda di akaun gmail baru

dengan cara ini, memudahkan anda untuk membezakan email untuk download ebook PERCUMA dgn email personal anda. 

sekian terima kasih.

Teknik Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda

Ebook : Teknik Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda

Niche : Pemasaran/copywriting/jualan





Teknik Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda


#tips khas :

-Create email baru khas untuk download Ebook PERCUMA. Saya syorkan gmail.
-masukkan nama panggilan dan gmail baru anda
-download ebook anda di akaun gmail baru

dengan cara ini, memudahkan anda untuk membezakan email untuk download ebook PERCUMA dgn email personal anda. 

sekian terima kasih.

127 Idea dan Strategi Pemasaran Online

127 Idea dan Strategi Pemasaran Online  

Kejayaan Usahawan Internet banyak 
disumbangkan oleh Pemasaran online.  

Strategi pemasaran online yang berkesan 
akan menghasilkan jualan yang banyak. 

Sebab itulah ramai yang menerbitkan 
ebook tentang strategi pemasaran online. 

Teknik pemasaran online sebenarnya 
tidak tertumpu kepada satu kaedah sahaja. 
Ada banyak teknik yang anda boleh cuba. 
Cuma keberkesanannya masih belum diuji. 

Izinkan saya bantu anda..

Jangan lagi bersusah payah mengkaji 
teknik pemasaran online baru bersendirian 

Hari ini saya kongsikan Ebook PERCUMA 






127 Idea dan Strategi Pemasaran Online

Apakah yang anda akan dapat?


- Rahsia Tarik Lebih Ramai Pelanggan,



- Tingkatkan Jualan & Gandakan


- Keuntungan Bisnes ANDA!

- dan banyak lagi teknik2 mantop pemasaran!

Sudah bersedia untuk mendownloadnya?

Ya...ianya PERCUMA.


PS - Saya tidak pasti bila ia akan

ditarik balik atau diletakkan harga.

#tips khas :

-Create email baru khas untuk download Ebook PERCUMA. Saya syorkan gmail.
-masukkan nama panggilan dan gmail baru anda
-download ebook anda di akaun gmail baru

dengan cara ini, memudahkan anda untuk membezakan email untuk download ebook PERCUMA dgn email personal anda. 

sekian terima kasih.

Hadiah 2014 | Rahsia Kejayaan Perniagaan Internet

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera




Ia merupakan siri video rakaman antara
Tuan Rahman Basri bersama Bukhari Ryo
tentang peluang perniagaan internet untuk tahun 2014.

Moga ia sedikit sebanyak mampu memberi
inspirasi kepada lebih ramai orang untuk
memulakan perniagaan & meningkatkan
jualan melalui internet.

Ia diberikan secara PERCUMA sebagai
Hadiah Tahun Baru 2014.



#tips khas :

-Create email baru khas untuk download Ebook PERCUMA. Saya syorkan gmail.
-masukkan nama panggilan dan gmail baru anda
-download ebook anda di akaun gmail baru

dengan cara ini, memudahkan anda untuk membezakan email untuk download ebook PERCUMA dgn email personal anda. 

sekian terima kasih.

Belajar Cara Bermain Saham | Momentum Saham

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Rasanya bila sebut pasal saham, ramai yang dah tahu kita boleh buat duit dengan saham. Tapi, tak ramai yang sudi berkongsi cara-cara bermain saham. Lagi satu, ramai yang takut ambil risiko kerana takut kena keluar banyak modal. 

PERNAH DENGAR INI

"money make money", maksudnya, duit buat duit.
"the riskier, the wealthier", lagi berisiko, lagi kaya.

Ok, hari ini saya nak kongsikan salah satu cara buat duit secara online, iaitu dengan Jual beli saham Bursa KL secara online.

Langkah-langkah

1. Buka akaun CDS di mana-mana broker yang sah. Rujuk website ini, untuk senarai broker di Malaysia,
Disini=> http://klse.i3investor.com/jsp/hti/brokers.jsp

2. Bagitahu syarikat broker, nak buat akaun online.Depositkan sejumlah duit, dan anda boleh jual dan beli saham di Malaysia.

3. Sekarang, anda boleh mula buat duit secara online, dengan jual dan beli saham.

Secara Asasnya ======> Beli murah, jual mahal. Anda untung.

Cakap senang, tapi bila buat belum tentu. hehe...

Kelebihan  :-

1. Sebenarnya beli saham ini, macam berikan modal dengan sebuah syarikat. Anda letak duit, syarikat itu yang jalankan perniagaan. Bila syarikat untung, anda dapat untung. Sama juga bila rugi, anda juga rugi. Secara asasnya macam tu lah

2. Anda boleh trade di mana-mana, dan bila-bila masa (antara 9 pagi hingga 5 petang, hari bekerja).

Kekurangan :-

1. Berisiko tinggi jika tiada ilmu pelaburan saham. Saya cadangkan, anda  Download Video Asas Cara Bermain Saham disini ===> http://tinyurl.com/videofreesaham




Tips : Nak belajar saham tak perlu banyak duit, Belajar sekarang, nanti bila dah ada duit, anda dah ready.

#tips khas :

-Create email baru khas untuk download Ebook PERCUMA. Saya syorkan gmail.
-masukkan nama panggilan dan gmail baru anda
-download ebook anda di akaun gmail baru

dengan cara ini, memudahkan anda untuk membezakan email untuk download ebook PERCUMA dgn email personal anda. 

sekian terima kasih.

Cara Nak Cari Modal Bisnes

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Adakah anda masih pening memikirkan Cara Nak Cari Modal Buat Bisnes?

Sebenarnya ada banyak cara nak cari modal bisnes

Izinkan saya berkongsi Laporan PERCUMA : [+] 9 Cara Cari Modal Untuk Buat Bisnes.


Cara Cari Modal Bisnes


Saya dah download Laporan PERCUMA ini. Laporan ini ada 12 muka surat yang lengkap dengan info-info berkenaan 9 cara cari modal untuk buat bisnes. Biasanya yang kita tahu untuk dapat modal kita akan

1. Pinjam daripada keluarga
2. Pinjam daripada Bank
3. Pinjam daripada agensi modal seperti MARA, TEKUN dll
4. Kad __________
5. G_______n
6. P______r
7. Gunakan S_________r Anda
8. Gunakan P_____n anda
9. Jual _____

Kalau anda nak tahu secara lengkap 9 cara cari modal tersebut, download segera laporan PERCUMA ini
Tapi, suka saya ingatkan kepada anda semua, tawaran ini sangat terhad. Oleh itu, jangan bertangguh lagi .


: : : DOWNLOAD SEKARANG : : :


Semoga anda KAYA dan BERJAYA!

#tips khas :

-Create email baru khas untuk download Ebook PERCUMA. Saya syorkan gmail.
-masukkan nama panggilan dan gmail baru anda
-download ebook anda di akaun gmail baru

dengan cara ini, memudahkan anda untuk membezakan email untuk download ebook PERCUMA dgn email personal anda. 

sekian terima kasih.
 

Download Ebook Percuma Copyright © 2011-2012 | Powered by Blogger